Toimitusaika tilauksesta kaikilla tuotteilla n.3 viikkoa.

Tiesitkö Elementti Ellin siskosta Valmis-Vilmasta?

Elementti Elli -ulkorakennukset ovat sinulle varmasti hyvin tuttuja, mutta oletko kuullut Valmis-Vilmasta? Lahden Lomarakenteen Valmis-Vilma on kotimainen valmisrakennusmallisto, johon kuuluvat laadukkaat saunat, aitat ja varastot kaikilla herkuilla. Vastaa Valmis-Vilman kutsuun, sillä saat nyt 15 % alennuksen kaikista valmismalleistamme!

Kerttu-valmissauna on perinteinen ulkosauna, joka toimitetaan valmiina paikalleen.
Kerttu-valmissauna on perinteinen ulkosauna, joka toimitetaan valmiina paikalleen.

Valmis-Vilman vakiotoimitus sisältää kaiken välttämättömän valmiiseen saunaan tai aittaan, ja lisäominaisuuksilla voit räätälöidä sitä vielä enemmän mieleiseksesi. Halutessasi saat saunasi vaikkapa valmiiksi sähköistettynä, lakatuilla lattioilla ja maalattuna – sekä ulkoa että sisältä. Valmisrakennusmalleja on tarjolla runsaasti ja varustelutason päätät sinä!

Valmis-Vilman saunamökkivalikoimasta löydät niin kompaktit ja yksinkertaiset perussaunamökit kuin tilavammatkin saunamökkimallit, joissa on kuistin ja viihtyisän nukkumatilan lisäksi sisä-wc.

Oli tarpeesi sitten mummonmökin perinteinen pikkusauna tai modernimpi rantasaunaratkaisu, Valmis-Vilma on kirjaimellisesti – kuin sinulle tehty! Erilaiset kattovaihtoehdot, pintakäsittelyt ja lisävarustelut tekevät saunastasi juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan.

Laadukas valmisaitta kotipihaan tai mökille

Aukusti on tilava ja toimiva aitta kahdella ikkunalla. Kooltaan aitta on kuin keskiverto makuuhuone.
Aukusti on tilava ja toimiva aitta kahdella ikkunalla. Kooltaan aitta on kuin keskiverto makuuhuone.

Valmis-Vilma-malliston kaikkiin käyttötarkoituksiin skaalautuvista valmisaitoista on mahdollista eristää talvikäyttöön soveltuvia majoittumispaikkoja. Sähköistetyn valmisaitan käyttökausi voi parhaimmillaan olla ympärivuotinen.

Kotipihaan tai mökkitontille soveltuvat valmisrakennukset ovat ulkoverhoilultaan laadukasta kuusipaneelia ja kattomateriaalina on huopa. Katto voidaan valita joko perinteisenä harjakattona tai linjakkaana pulpettikattona.

Toimitamme täysin valmiit rakennukset kotipihaasi tai mökkitontillesi valmiiden perustuksien päälle. Näin helppoa ei saunan, aitan tai varaston hankkiminen ole ollut koskaan!

Mikäli et löydä mallistosta juuri sinulle sopivaa tuotetta, niin voit jättää Valmis-Vilman yhteydenottosivun kautta viestin. Tuotevalikoimamme skaalautuu jokaiseen tarpeeseen, ja autamme mielellämme löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan mallin.

Hyödynnä heti 15 % kausialennus!

Nyt on korkea aika ihastua Valmis-Vilma-mallistoon, koska saat valmisrakennusten hinnasta nyt 15 % alennuksen!

Tutustu heti Valmis-Vilman lukuisiin valmiisiin aitta- ja saunamalleihin, sillä annamme nopean tilaajan 15 % kausialennuksen Valmis-Vilman sivuilla olevista hinnoista! Vaihtoehtoisesti voit myös pyytää tarjouksen itse suunnittelemastasi mallista luonnospiirustuksen tämän sivun kautta.

Valmis-Vilma tekee saunan, aitan tai varaston hankkimisesta helpompaa kuin koskaan! Tutustu ja ihastu Valmis-Vilmaan TÄÄLLÄ.

PS. Sivuilla olevia Valmis-Vilma-malleja voi muokata rajattomasti, eikä hintakaan välttämättä muutu.

 

 

 

Ota yhteyttä – Miten voisimme auttaa?

Etkö löytänyt tarvitsemaasi tuotetta? Tuotevalikoimamme skaalautuu jokaiseen tarpeeseen, ja autamme mielellämme löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan mallin. Yllättävän edullisesti.