Puuliiteri tai roskakatos

Valmiista elementeistä kokoat juuri omiin tarpeisiisi soveltuvan puuliiterin tai jätekatoksen vaivatta. Elementti Elli -puuliiteri on puulämmitteisen omakotitalon tai kesämökin tärkein ulkorakennus. Elementti Elli –roskakatoksella luot pihapiirisi ilmeeseen istuvan lajittelupisteen, joka piilottaa sisäänsä kaikki tarvittavat jäteastiat ja jopa kompostorin.

Pinoa takkapuusi sateensuojaan Elementti Elli -puuliiteriin. Liiterissä säilytät polttopuusi siisteissä pinoissa ja työvälineesi siististi ovien takana. Puuliiterin ilmavan rakenteen ansiosta tuorekin puu kuivuu takassa poltettavaksi nopeasti. Hyllyillä ja muilla säilytysratkaisuilla luot lisää toiminnallisuutta puuliiteriisi. Sahat ja kirveet pysyvät hyvässä terässä kun säilytät ne katetussa ja ilmavassa tilassa.

Silloin kun muoviset jäteastiat rumentavat pihasi, Elementti Elli rientää apuun. Elementti Elli -roskakatos on järkevä hankinta jokaisen omakotitalon pihaan. Jäteastiat katoavat siististi Elementti Elli -roskakatoksen uumeniin. Roskakatoksien mitoituksissa on huomioitu jätteiden lajittelun vaatima tila sekä jäteastioiden esteetön tyhjennys. Jätekatos on paras ratkaisu myös kompostorin paikaksi. Roskakatos voidaan toteuttaa umpi- tai avomallisena, ovilla tai ilman.

Tilaaminen on helppoa!

1

Valitse kokoluokka ja hintahaarukka

2

Tutustu mieleiseesi malliin tai suunnittele omasi

3

Tilaa tuote

Etkö tiedä, mikä paketti sopisi sinulle?

Ota yhteyttä

Katso asennusvideo

Oikeankokoinen varasto jokaiseen kotiin – Valitse omasi.

Koko:
Hinta: