Toimitusaika tilauksesta kaikilla tuotteilla n.3 viikkoa.

Pyydä tarjous

  Valitsemasi tuote

  Voit laittaa tarjouspyynnön pelkästä perustoimituksesta tai valita mukaan haluamasi lisäosat.

  Lisäosat


  EiKyllä

  Toimituksen mukaan voi valita 48x98 rungoiset valmiit lattiaelementit, joissa valmiina harvalautattia 2-4mm raoilla. Lattiaelementit sopivat erinomaisesti varastoihin ja liitereihin, mutta niitä voi myös pinnoittaa erikseen muuhun käyttöön.


  HarjakattoPulpettikattoEritasolapekatto

  Oletuksena harjakatto.
  Kaikki rakennukset saa harja- tai pulpettikattoisena. Harjakatto rakennuksen pituussuuntaisesti ja pulpettikatto poikittaissuuntaisesti.
  Kaikki rakennukset saa harja- tai pulpettikattoisena. Harjakatto rakennuksen pituussuuntaisesti ja pulpettikatto poikittaissuuntaisesti.
  Kaikki rakennukset saa eritasolaperatkaisuna ja matalan osan puolen voi päättää asennusvaiheessa.
  Tässä ratkaisussa on huomioitava, että väliseinien paikat ovat oleellisia ja kattorakenne tulee vakiona jokaisen rakennuksen pohjakuvassa olevien väliseinien mukaan.


  EiKyllä


  Kattopelti on kantikas aalto, joka on ns. yleismallin kate, värinä musta tai tummanharmaa. Paketti sisältää harja/päätypellit sekä kateruuvit. Perustoimituksessa on vakiona ruodelaudat peltikatteelle.


  Ei valintaaMustaTummanharmaa


  EiKyllä


  Umpilaudoitus katolle, joka on tarkoitettu huopakatteiden alle. Voidaan asentaa myös peltikatteen alle, mutta perustoimitus sisältää ruodelaudat peltikatteelle.


  EiKyllä


  Palahuopakate paketti, joka sisältää rullahuovan räystäille ja harjalle. Paketti ei sisällä huopanauloja.


  PystyynVaakaan

  Oletuksena vaakapaneli, mutta saatavilla myös pystypaneli.
  Panelina aina puuvalmis hienosahattu 20x120 UTV.

  kappaletta (katso kuva elementistä)


  Samanlainen seinäelementti kuin muutkin, mutta ulkovuoraus 20x95 hienosahattua lautaa ja jokaisen laudan välissä n.14mm rako.
  Erinomainen puuliitereihin tai muihin rakennuksiin, jossa halutaan varmistaa hyvä ilmankierto.
  Voidaan asentaa yksi tai useampi elementti mihin tahansa kohtaa rakennusta.

  kappaletta (katso kuva elementistä)


  Oven vapaa aukko n.860x1700mm. Ovet vakiona aina pohjakuvan mukaan. Ovia voidaan lisätä tai vähentää tarpeen mukaan ja niiden paikan voi vapaasti valita asennusvaiheessa.

  kappaletta

  9x19 8R, yksinkertaisella lasilla, 2104 lukkorungolla aittoihin yms. 9x19 M12 lämpöeristetty, LC 102 lukkorungolla, säädettävin saranoin. Kaikkiin lämpöeristettyihn rakennuksiin. Lämpölasilla tai umpipaneloituna. (kätisyys ovissa oikea)

  kappaletta

  Kuuluu toimitukseen jos se löytyy pohjakuvasta. Parioven vapaa aukko n.1860x1700.
  Voidaan asentaa mihin kohtaan tahansa rakennusta. Päätyyn asennettaessa 3180mm leveiden toimitukseen saatavissa 500mm elementit, joilla asennus onnistuu päädyn keskelle.

  kappaletta


  19x19 8R, eristämätön yksinkertaisella lasilla oleva pariovi kesäaittoihin yms.
  19x19 8R, eristetty, lämpölasein, eristetty lukkorungolla eristettyihin rakennuksiin.
  19x19 umpipaneloitu ja lämpöeristetty, lukkorungolla ja säädettävin saranoin.

  kappaletta (katso kuva elementistä)


  Vakiona aittamalleissa, muissa lisätoimituksena.

  kappaletta (katso kuva elementistä)


  Perustoimitus sisältää aina pohjakuvanmukaiset ikkunat. Ikkunoita voi lisätä tai vähentää tarpeen mukaan ja niiden paikan voi vapaasti valita asennusvaiheessa.

  kappaletta


  Karmilliset kaksinkertaisella lämpölasilla olevat ikkunat PLUS malleihin.
  Ikkunoita löytyy useita eri kokoja alkaen 6x6 kokoisesta 9x12 kokoiseen.

  kappaletta


  Ruuvipaalu kiertyy automaattisesti suoraan ja se voidaan asentaa käsin tai koneellisesti. Kiinteällä kiinnikkeellä varustetussa ruuvipaalussa putken halkaisija 60mm ja -seinämävahvuus 3mm sekä kierrelaipan halkaisija 150mm ja - ainevahvuus 4mm.


  EiKyllä


  Sisältää 48x98 runkomateriaalin irtotavarana, määrämittaan sahattuna k900 jaolla alapohjaan sekä päätypontatun 28x95 lattiaponttilaudan.


  EiKyllä

  Sisältää: 14x120 STS paneli, joka päätypontattu. Tämän ansiosta helppo asentaa seiniin ja kattoon. Paketissa katto ja seinäpanelit.

  EiKyllä


  Paketti sisältää 870x1200 kokoiset ja 50mm tai 70mm paksuiset eristelevyt, jotka ovat valmiiksi oikeanlevyiset seinäelementtien koolauksiin sekä yläpohjaan. Mukana paketissa myös eristelevyt lattiaan, kattoon ja seiniin.
  Levyjä asennettaessa varmistettava, että ulkovuoren ja levyn väliin jää min 15mm rako. Ei tarvitse erikseen tuulensuojalevyjä tai höyrynsulkuja.


  EiKyllä


  Kevyt, edullinen ja helppo ratkaisu useisiin rakennuksiin.
  Paketti sisältää kyllästetyt 100x100 puut, harkkopilarit ja 400x400 betonilaatat.
  HUOM!! Asiakas vastaa aina itse oikeanlaisen perustuksen suunnittelusta ja toteutuksesta kulloiseenkin kohteeseen sopivalla tavalla.

  Yhteystiedot

  Ota yhteyttä – Miten voisimme auttaa??

  Etkö löytänyt tarvitsemaasi tuotetta? Tuotevalikoimamme skaalautuu jokaiseen tarpeeseen, ja autamme mielellämme löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan mallin. Yllättävän edullisesti.