AITO ASIAKASKOKEMUS

Henriikka on hienosti avannut blogissaan kaikkea oman piharakennuksen valinta-ja rakennusprosessiin liittyvää, onneksi hänen valinta osui ElementtiElli rakennukseen.

Projektissa on kerrottu aina rakennuksen valinnasta alkaen ja miksi he päätyivät ElementtiElliin, myös lupa-asiat ja perustuksien teko on kuvailtu itse rakennuksen suunnittelun lisäksi.
Monia kiinnostava asia on varmasti myös kustannukset jotka näkyvät selkeästi, ellei kaikille ja kuten ei aina ole niin rakentamisessa on monta eri osa-aluetta ja itse rakennus on vain yksi niistä.

Erityisen ylpeitä olemme Henriikan kokemuksesta meidän asiakaspalvelusta, pyrimme auttamaan jokaista projektin alusta loppuun selkeällä tavalla jonka jokainen ymmärtää. Meiltä saa myös nopeasti vastauksen kysymyksiin, kannustamme aidosti mieluummin kysymään liikaa kuin liian vähän koska jos jokin jää oletuksen varaan on siinä suuri riski väärinymmärrykseen.
ElementtiElli on Suomen ylivoimaisesti laajin valikoima piharakennuksia, kaikkia rakennuksia voi muokata loputtomasti niin koon kuin lisätoimitusten osalta, oikeiden valintojen kanssa jokaisen tarpeeseen opastamme kaikissa vaiheissa.
Joskus näemme ettei jokin valinta ole välttämättä paras asiakkaalle niin silloin kerromme tästä ja tarvittaessa etsimme parhaan ratkaisun.

Jokaisella asiakkaalla on yksilöllisen tarve, kesämökin halkoliiteri voi olla yksinkertaisempi ja edullinen kun taas uuden omakotitalon pihaan halutaan tyylikkäämpi rakennus. Meiltä löytyy aina ratkaisu.

Kun tarvitse juuri sinulle luodun rakennuksen on ElementtiElli paras valinta sinulle!

Tutustu Henriikan omaan kertomukseen ElementtiEllistä täällä: https://aamukahvilla.fi/2023/03/unelmien-pihavarasto-ja-verstas-elementti-ellin-elementtivarasto/

Ota yhteyttä – Miten voisimme auttaa?

Etkö löytänyt tarvitsemaasi tuotetta? Tuotevalikoimamme skaalautuu jokaiseen tarpeeseen, ja autamme mielellämme löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan mallin. Yllättävän edullisesti.