Aitat ja vierasmajat

Aitta on järkevä hankinta silloin kun kesävieraita halutaan kestitä vieraanvaraisesti yöpymistiloineen. Persoonallinen vierasmaja tarjoaa mainiot puitteet tilapäiseen yöpymiseen kesäkaudella. Elementti Elli –vierasmaja voidaan tarvittaessa vuorata, jolloin siinä tarkenee yöpyä pitkälle syksyyn. Elementti Elli –aitta on varmasti naapurustosi viihtyisin vierashuone.

Kesävieraita on mukava kutsua kyläilemään silloin, kun puitteet majoittamiseen on kunnossa. Kesäaikaan ystävät ja sukulaiset voidaan majoittaa Elementti Elli –vierasmajaan, joka on helppo kasata kotipihaan tai mökkitontille. Elementti Elli –aitan mallin ja koon voit valita sen mukaan, kuinka paljon nukkumapaikkoja tarvitset vieraillesi. Elementti Elli –aitassa viihtyy toki myös isäntäväki.

Elementti Elli –vierasmaja voidaan toteuttaa rajattomasti minkä kokoisena ja mallisena tahansa. Mikäli valmiista malleista ei löydy sinulle sopivaa vierasmajaa, pyydä meiltä tarjous täysin omanlaisesi rakennuksen mallista. Vierasmaja tai aitta voidaan maalata sopimaan saumattomasti muiden pihan rakennusten ilmeeseen. Luo nyt oma Elementti Elli –vierasmajasi – juuri sellainen missä itsekin yöpyisit.

Tilaaminen on helppoa!

1

Valitse kokoluokka ja hintahaarukka.

2

Tutustu mieleiseesi malliin tai suunnittele omasi.

3

Tilaa tuote.

Etkö tiedä, mikä paketti sopisi sinulle?

Ota yhteyttä

Katso asennusvideo

Oikeankokoinen varasto jokaiseen kotiin – Valitse omasi.

Koko:
Hinta: