Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaaminen

Voit tilata tuotteita Lahden Lomarakenne Oy / Elementti-Elli verkkokaupasta osoitteessa https://elementtielli.fi/. Tilaaminen edellyttää asiakkaan henkilötietojen antamista tilausta tehdessä.

Hinnat

Kaikki hinnat ovat euroissa (€) ja sisältävät arvonlisäveron (24%). Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Toimitustavat ja -kulut

Tilaukset toimitetaan aina asiakkaalle kappaletavara rahtina. Toimituskulut aina tuotekohtaiset mikä ilmoitetaan verkkokaupassa tuotetta valittaessa.

Toimitusaika

Tilauksen arvioitu toimitusviikko ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Jos tuotteiden toimitus viivästyy, Lahden Lomarakenne Oy / Elementti-Elli ilmoittaa asiakkaalle viivästyksestä.

Maksutavat

Verkkokaupassa käytettävissä olevat maksutavat ilmoitetaan ostoskorivaiheessa. Maksu tapahtuu valitun maksupalveluntarjoajan kautta.
Erikoistilauksissa tuotteet laskutetaan tilauksen yhteydessä.
Yritysasiakkailla laskutusmahdollisuus.

Peruutusoikeus ja palautukset

Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän peruutusoikeus. Asiakkaalla on oikeus palauttaa tuote 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Palautus-ja toimituskulut ovat asiakkaan vastuulla tuotetta palauttaessa.

Reklamaatiot ja virheelliset tuotteet

Mikäli asiakas on saanut virheellisen tai viallisen tuotteen, tulee asiakkaan ottaa yhteyttä Lahden Lomarakenne Oy / Elementti-Elliin mahdollisimman pian virheen havaitsemisen jälkeen. Reklamaatiot käsitellään tapauskohtaisesti, ja pyrimme korjaamaan tilanteen asiakkaalle mahdollisimman nopeasti.

Ylivoimainen este (Force majeure)

Lahden Lomarakenne Oy / Elementti-Elli ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Ylivoimaisella esteellä tarkoitetaan sellaista ennalta arvaamatonta olosuhteiden muutosta, johon yrityksellä ei ole vaikutusmahdollisuuksia ja joka estää yritystä täyttämästä sopimusvelvoitteitaan.

Oikeudet ja vastuut

Nämä tilaus- ja toimitusehdot koskevat Lahden Lomarakenne Oy / Elementti-Elli -verkkokauppaa ja sen asiakkaita. Lahden Lomarakenne Oy / Elementti-Elli pidättää oikeuden muuttaa näitä ehtoja yksipuolisesti ilman ennakkoilmoitusta. Asiakkaan on ennen tilaamista tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin ehtoihin.

Yhteystiedot

Lahden Lomarakenne Oy / Elementti-Elli
Y-tunnus: 1029811-1
Talttakatu 4, 15700 Lahti
myynti@elementtielli.fi
© Lahden Lomarakenne Oy / Elementti-Elli, kaikki oikeudet pidätetään.
Ota yhteyttä – Miten voisimme auttaa??

Etkö löytänyt tarvitsemaasi tuotetta? Tuotevalikoimamme skaalautuu jokaiseen tarpeeseen, ja autamme mielellämme löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan mallin. Yllättävän edullisesti.