Roskakatokset taloyhtiöille.

ElementtiElli RK mallit on tarkoitettu taloyhtiöille, sivuillamme on muutama malli hintatietoineen mutta tuotteiden koot on 2236×3040 koosta aina 4236×10040 ja isompaankin.
Tuotteiden vakiokoot menee pituussuuntaan 500mm välein ja leveyssuunnassa on kolme vakiokokoa: 2236mm, 3236mm ja 4236mm.

Kaikki rakennukset saa pulpetti tai harjakattoisena.
Jokaista rakennusta voi myös muokata todella monipuoleisesti lisäämällä eri ovivaihtoehtoja ja osa rakennuksesta voi olla esim. varastotilaa umpinaisilla seinillä, tarvittaessa jopa eristettynä.
Rakennuksiin saa myös M-malleista tutut katokset, tarvittaessa vaikka molempiin päihin tai keskelle rakennusta jolloin toinen puoli voi olla roskakatos ja toinen puoli varasto.
Lisätoimituksena saatavilla pelti tai huopakate, perustoimitus sisältää vakiona ruodelaudat teräspeltikatteelle.

Nämä rakennukset on mahdollista saada myös pohjamaalattuna tai haluttuun sävyyn valmiiksi maalattuina.

Vakiona kaikissa RK malleissa on vahva 12×19 ovi joka on vanerijäykistetty mikä takaa oven ryhdissä pysymisen, lukkorungolle on valittavissa koneistus LC190 tai 4190 lukkorungolle. LC190 saa asennettua kaksoislukkopesän..
Elementtien yläosa on avoin ja aukoissa on valmiiksi asennettuna metalliverkko estämään lintujen pääsyn sisälle.

Rakennukset on tarkoitettu perustettavaksi suoraan betonilaatalle tai asfaltille säätöjalkojen varaan.

Taloyhtiöille ja rakennusliikkeille tilaukset: myynti@elementtielli.fi

Ota yhteyttä – Miten voisimme auttaa?

Etkö löytänyt tarvitsemaasi tuotetta? Tuotevalikoimamme skaalautuu jokaiseen tarpeeseen, ja autamme mielellämme löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan mallin. Yllättävän edullisesti.