Valmiiksi eristetyt elementit !!uutta!!

ElementtiEllit saat nyt myös valmiiksi eristetyillä elementeillä!

Elementteihin on valmiiksi kiinteästi asennettu levyeriste, saatavilla sekä lattia ja seinäelementteihin. Katto on eristettävä paikanpäällä kattotuolien/vasojen asennuksen jälkeen.
Ikkunat ja ovet on irrallisenä ja niiden asentaminen on kun elementit asennettu paikoilleen, sähköistys on myös mahdollista tehdä silloin mutta tässä on huomioita määräykset asennuksesta jotka kyllä ammattitaitoinen sähkömies tietää.

Eristeitä on kolme eri paksuutta rakennuksen rungon paksuuden mukaan.

– 30mm eriste, 2140/2640 leveissä rakennuksissa
– 50mm eriste, 3180 leveissä rakennuksissa
– 70mm eriste, 3736/4240 leveissä rakennuksissa

Mikäli eristettä halutaan lisää on tähän helppo tehdä vaikka ristikoolaus päälle jonka voi eristää myös villaeristeellä halutessaan, levyeriste käy myös.

Seinät ei tarvitse erikseen ilman tai höyrynsulkua vaan ne voi paneloida tai levyttää suoraan.
Levyeriste on myös tiiviimpi ja tehokkaampi eriste kuin villaeristeet, valmiit paksuudet riittää hyvin 3 kauden käyttöön.
Talvikäyttöä ajatellen kannattaa miettiä aiemmin mainittua ristikoolausta ja kiinnittää huomiota ylä/alapohjan eristepaksuuteen.

Lattiaelementeissä on myös saatavilla valmiiksi eristetyt elementit, näissä on aina 70mm paksu levyeriste.
Elementtien asennus on todella nopeaa ja vaivatonta, lattia voidaan pinnoittaa suoraan vaikka ponttilaudalla tai levyllä käyttötarpeen mukaan.

Valmiiksi eristetyt elementit säästää työmaalla käytettyä aikaa ja materiaalihukkaa.

Kuvat on asiakkaan omasta projektista josta voitte lukea täältä: Aamukahvilla

Elementit voi eristää myös omatoimisesti, ElementtiEllin YouTube kanavalla on ohjevideo omatoimiseen eristämiseen: Elementin eristys

 

 

Ota yhteyttä – Miten voisimme auttaa?

Etkö löytänyt tarvitsemaasi tuotetta? Tuotevalikoimamme skaalautuu jokaiseen tarpeeseen, ja autamme mielellämme löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan mallin. Yllättävän edullisesti.