Etsimme sopivaa piharakennuskohdetta – voita unelmiesi piharakennus valmiiksi kasattuna koti- tai mökkipihallesi

Elementti Elli Voita pihavarasto kesäkilpailu 2021

Elementti Elli Voita pihavarasto kesäkilpailu 2021

Päivitys 6.8.2021: Piharakennustempaukseemme osallistuminen on päättynyt ja olemme valinneet kohteemme! Kommentteja tuli huikea määrä, kiitos kaikille mukaan ilmoittautuneille!

Kohteeksemme, johon piharakennus toimitetaan ja rakennetaan valikoitui Aneten mökkipiha Hollolasta. Olemme olleet Anetteen yhteydessä henkilökohtaisesti ja Elementti Elli E6 -piharakennuksen toimitus on sovittu syyskuun alkuun. Jää kuulolle, sillä syyskuussa kerromme projektista lisää!

***

Toivoisitko koti- tai mökkipihallesi monikäyttöistä pihavarastoa tai upeat puitteet majoittumiseen tarjoavaa aittaa tai vierasmajaa? Tai kenties polttopuiden säilyttämiseen tilavaa puuliiteriä tai säilytysratkaisua kesän menopeleille? Osallistu tempaukseen Elementti Ellin Facebookissa ja saa unelmiesi piharakennus valmiiksi kasattuna pihaasi!

Kesävieraita on mukava kutsua kyläilemään silloin, kun puitteet majoittamiseen on kunnossa. Aitat ja vierasmajat tarjoavat mainiot puitteet tilapäiseen yöpymiseen kesäkaudella, lämpöeristettyinä myös pidemmälle syksyyn. Pihavarastolla saat säilytystilaa esimerkiksi pihatarvikkeille- ja kalusteille, eikä Suomen vaihteleva ilmasto pääse turmelemaan suosikkipihatuoliasi!

Piharakennuksemme voidaan toteuttaa lähes minkä kokoisena ja mallisena tahansa. Jos valmiista malleista ei löydy sopivaa ratkaisua, niin suunnitellaan sinulle yksilöllinen piharakennus elementeistä.

Etsimme parhaiten sopivaa piharakennuskohdetta elokuulle. Voittaja saa valita Elementti Ellin valikoimasta noin 3000 € arvoisen piharakennuksen haluamillaan varusteilla – ja valmiiksi kasattuna pihallesi!

Edellytyksenä on, että pääsemme kasaaman rakennuksen pihaasi elokuussa ja saamme ottaa kuva- ja videomateriaalia kasauksesta sekä valmiista tuotoksesta.

Osallistuminen mahdollista 19.5.–31.7.2021. Osallistu Facebookissa:

 

 

 

Osallistumisen säännöt

 

1. Järjestäjä

Nimi: Elementti Elli / Lahden lomarakenne Oy

Yhteystiedot: Talttakatu 4, 15700 Lahti

jäljempänä ”Järjestäjä”.

Osallistumalla tähän tempaukseen osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä tällä sivulla.

2. Osallistumiskelpoisuus

Tempaukseen voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset Facebook-palveluun rekisteröityneet henkilöt pois lukien Järjestäjän ja tempauksen järjestämisessä mukana olleen Yhteistyökumppanin palveluksessa olevat sekä heidän perheenjäsenensä.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika on 19.5.–31.7.2021. Päättymisajan jälkeen ilmoitettuja suorituksia ei oteta huomioon.

4. Osallistuminen

Tempaukseen osallistuvat kaikki osallistumisaikana Facebook-julkaisuun vastauksensa kommentoineet henkilöt.

5. Palkinto

Palkinto annetaan sopivimmalle pihakohteelle. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi eikä jälkikäteen muuhun tuotteeseen.

Palkintona noin 3 000 € arvoinen voittajan valitsema Elementti Ellin piharakennus sekä ilmainen toimitus ja kasaaminen haluttuun paikkaan. Voittaja saa valita joko pihavaraston, ulkorakennuksen, aitan, vierasmajan, puuliiterin, roskakatoksen, pyörävaraston tai moottoripyöräkatoksen

ja sen lisävarusteet/muutokset 3 000 euron puitteissa. Mahdollisesti ylitse menevän summan voittaja maksaa itse.

6.Palkinnon vastaanottaminen

Voittaja vastaa perustuksien suunnittelusta ja niiden toteutuksesta. Lisätiedot toimitetaan palkinnon voittajalle. Palkinto toimitetaan voittajan kanssa sovittuun aikaan elokuussa 2021.

7. Valituksi tuleminen ja sen edellytykset

Valitulle henkilölle ilmoitetaan Facebookissa joko suoraan yksityisviestillä tai kommentoimalla voittajan vastaukseen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, palkinto arvotaan uudelleen. Mikäli voittoilmoitus tai palkintoa ei pystytä toimittamaan virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi tai mikäli voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään tempausta tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

Voittajan nimi voidaan julkaista Järjestäjän internet-sivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Osallistumalla annat Järjestäjälle luvan ottaa kuva- ja videomateriaalia pihakohteesta, johon piharakennus tehdään ja annat Järjestäjälle oikeuden käyttää kuvattua materiaalia markkinoinnissaan (esim. internet-sivut, sosiaalisen median kanavat).

8. Järjestäjän vastuut

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta tai lahjaverosta.

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän ja Yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän ja Yhteistyökumppanin myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän tempaukseen tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa tempaus ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Tempaus ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta tähän liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

 

 

Ota yhteyttä – Miten voisimme auttaa?

Etkö löytänyt tarvitsemaasi tuotetta? Tuotevalikoimamme skaalautuu jokaiseen tarpeeseen, ja autamme mielellämme löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan mallin. Yllättävän edullisesti.